Fittings@dcfortune.com

+86-010-85398521

о нама
Biz bilan bog'lanish

Unvon: B1 Baolan Financial Center, Xizhimen Vay ko'chasi, Xicheng tumani, Pekin, Xitoy

Tel: + 86-010-85398521

Faks: + 86-010-85398521

Email: Fittings@dcfortune.com

Veb-sayt: www.dcfittings.com

Дом > о нама

УВОЂЕЊЕ ДЦ БОГАТСТВО ГРУПЕ


ДЦ богатство ГРОУП ХОЛДИНГС ЛИМИТЕД, један од пионира у пословној четврти Кастери и точкови, успоставио 1980 један инжењер тима. Уз неколико деценија брз и стабилан развој, сада то захвата површину од 15000 квадрата и производи преко 200 различитих врста Кастери и точкови, укључујући скеле Кастери, двоструки слој Кастери, полиуретанске точкови, гумени точкови, виљушкар точкови, најлон Кастери, пластичне Кастери, пролеће Кастери, намештај точка и итд.


Професионални тим инжењер ДЦ богатство па им понудити интегрисано решење из дизајна производње, контроле квалитета, као и услуга након продаје. Они крију Непрекидним истраживањем и улагања у унапређивање процеса производње. Смо имати основао репутацију на ОЕМ или ОДМ сарадњу са нашим клијентима.


ДЦ богатство је подесити и управљање квалитетом научних и свеобухватан и надзорни систем. Наши производи усвојио сертификација система квалитета ИСО међународни, и овлашћени од стране кинеских потрошач асоцијације. Бренд , ДЦ богатство, је широко дистрибуиран у домаћем тржишту Кине. Нам доносе храну и точкови такође извозе се у многих страних тржишта, као што су сад, корејски, Филипина, Норвешке, УАЕ, Саудијске Арабије, Русије, Украјине, Холандија и итд.


ДЦ богатство имати био обавезујући се да високо квалификованих производа и услуга купцима у земљи и иностранству. Да бисте направили ДЦ богатство као најбољи бренд у области Цатерс и точкови, искрено се надам да да сарађује са партнерима из свету око себе и искористи данас и поздрави сутра руку под руку.